🇮🇹 Siciliaanse zalm

500 gram zalm in 4 stukken

1 el olijfolie

1 el limoensap

1 tl paprikapoeder

Chilivlokken

Zout

Peper

 

2 el olijfolie

400 gram champignons

1 stronk broccoli

3 teentjes knoflook

1 el taliaanse kruiden

Chilivlokken, zwarte peper en zout

 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng de olijfolie, limoensap, paprikapoeder, chili, zout en peper met elkaar en besprenkel hiermee de zalmmoten. Leg de zalm in een ovenschaal en bak voor 10 minuten af in de oven.

 

Boen de champignons af en leg de broccoli voor enkele minuten in kokend heet water.

Wok de champignons op hoog vuur in een beetje olie. Voeg na enkele minuten de goed uitgelekte broccoli toe en wok dit mee voor ongeveer 5 minuten. Voeg dan de geperste knoflook toe en bak nog enkele minuten. Op het laatst de kruiden toevoegen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.