
500 gram zalm in 4 stukken
1 el olijfolie
1 el limoensap
1 tl paprikapoeder
Chilivlokken
Zout
Peper
2 el olijfolie
400 gram champignons
1 stronk broccoli
3 teentjes knoflook
1 el taliaanse kruiden
Chilivlokken, zwarte peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng de olijfolie, limoensap, paprikapoeder, chili, zout en peper met elkaar en besprenkel hiermee de zalmmoten. Leg de zalm in een ovenschaal en bak voor 10 minuten af in de oven.
Boen de champignons af en leg de broccoli voor enkele minuten in kokend heet water.
Wok de champignons op hoog vuur in een beetje olie. Voeg na enkele minuten de goed uitgelekte broccoli toe en wok dit mee voor ongeveer 5 minuten. Voeg dan de geperste knoflook toe en bak nog enkele minuten. Op het laatst de kruiden toevoegen.
Reactie plaatsen
Reacties