🇲🇦 Besbousa
Â
Â
1 pakje roomboter bladerdeeg 2 appels1 el bruine rietsuiker1 tl kaneelpoederEigeel om de bladerdeeg mee te bestrijkenPoedersuiker op te bestrooien
100 gram gepelde ongezouten pistache
Springvorm van 22 cm
200 gram gepelde, ongezouten pistachenoten
6 gebaksvormpjes
Klik hier om een tekst te typen.
Suikerschelpen 6 stuks2,5 gelatineblaadjes 300 ml slagroom150 gram frambozen (iets meer dan een bakje)30 gram suikerPistache schilfers
Rol vers roomboter bladerdeegÂ
200 gram kleefrijstSnufje zout400 ml kokosmelk, geen light4 eetlepels bruine suikerZeer rijpe mangos
Het originele recept voegt nog suiker toe aan het laagje passievrucht bovenop de mousse, dit heb ik weggelaten want vond het zoet genoeg.Â
Recept voor 6 kleine ramekins