
400 gram kipfilet
3 el sojasaus
3 el olie
Snijd de kipfilet in blokjes of reepjes en meng met de sojasaus en olie. Dit doe je zodat straks met het bakken de kip niet blijft plakken aan de wok.
1 el olie
2 teentjes knoflook
2 eieren
Bimi
Paprika
Witte peper
Rijst noodles
Saus:
4 el oestersaus
2 el lichte sojasaus
2 el donkere sojasaus
3 el vissaus
1 tl suiker
Meng de ingrediënten voor de saus en zet apart.
Kook de noodles voor.
Verhit de wok goed en bak de kip af, haal uit de pan. Doe de olie met geperste knoflook in de pan tot het goed begint te geuren. Doe de eieren in de pan en hussel door als scrambled eggs. De bimi en paprika even meebakken met witte peper naar smaak. Keep in mind : niet onnodig roeren, liever schudden met de pan en behoudt hoog vuur.
Voeg de voorgekookte noodles toe en de saus. Zorg dat alle noodles bedekt zijn met de saus.
Garnering tips:
Lente ui
Gefrituurde ui
Lao gan ma, crispy chili oil
Reactie plaatsen
Reacties