
400 gram kipfilet
1 el paprikapoeder
1 tl chilipoeder
1 tl komijn
1 tl oregano
1 tl knoflookpoeder
Zout en zwarte peper
Was de kip, snijd in blokjes en kruid met bovenstaande kruiden en laat marineren.
1 el zonnebloemolie
1 grote ui
3 knoflookteentjes
1 rode paprika
1 blikje chilibonen
8 wraps
Geraspte kaas
Fruit de gesnipperde ui met knoflook even aan en bak dan de kip mee. Wanneer de kip rondom gebakken is bak dan de paprika in blokjes even mee. Spoel de bonen af en voeg toe en laat mee verwarmen.
Ik heb een lepel van het creme fraiche sausje (zie hieronder) gesmeerd op elke wrap. Daarna gevuld met de kip. Kaas bovenop en 10 minuten in de oven.
1 blikje creme fraiche
Paar stengels bieslook
1 tl paprikapoeder
1 teentje knoflook
Zout
Peper
Pers de knoflook fijn, snijbde bieslook fijn en meng alles met elkaar.
1 avocado
Half uitje
1 teentje knoflook
1 tomaatje
1 tl limoensap
Zout en peper
Eventueel beetje chilipoeder
Snijd ui en tomaat fijn, pers knoflook. Meng alles met elkaar en prak fijn met een vork.
Reactie plaatsen
Reacties