🇮🇹 Pasta Alfredo

Dubbelborst kipfilet

1 el Italiaanse kruiden 

Halve tl knoflookpoeder 

Chilipoeder 

Zwarte peper

Zout

1 el olijfolie

 

Was de kipfilet, snijd door het midden zodat je dunnere plakjes hebt en marineer dan in bovenstaande kruiden met de olie voor minstens een half uur. Bak dan langzaam gaar en goudbruin en zet apart.

 

500 gram pasta,fettucini

200 gram roomboter 

4 teentjes knoflook

500 ml ongeklopte slagroom

1 tl Italiaanse kruiden

Chilivlokken

Zwarte peper en zout

90 gram parmezaanse kaas

 

Laat de boter smelten in een sauspan fruit de geperste knoflook hier een minuutje in aan. Voeg dan de room toe. Laat dit even sudderen zodat de room iets indikt, voeg de kruiden toe en de parmezaanse kaas, hou nog een beetje hiervan achter om op de pasta te strooien. Nu begint de saus goed in te dikken. Kook de pasta gaar en voeg toe aan de saus en roer even door elkaar heen. Serveer de pasta met de kip in reepjes gesneden en strooi wat kaas bovenop.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.