
Dubbelborst kipfilet
1 el Italiaanse kruiden
Halve tl knoflookpoeder
Chilipoeder
Zwarte peper
Zout
1 el olijfolie
Was de kipfilet, snijd door het midden zodat je dunnere plakjes hebt en marineer dan in bovenstaande kruiden met de olie voor minstens een half uur. Bak dan langzaam gaar en goudbruin en zet apart.
500 gram pasta,fettucini
200 gram roomboter
4 teentjes knoflook
500 ml ongeklopte slagroom
1 tl Italiaanse kruiden
Chilivlokken
Zwarte peper en zout
90 gram parmezaanse kaas
Laat de boter smelten in een sauspan fruit de geperste knoflook hier een minuutje in aan. Voeg dan de room toe. Laat dit even sudderen zodat de room iets indikt, voeg de kruiden toe en de parmezaanse kaas, hou nog een beetje hiervan achter om op de pasta te strooien. Nu begint de saus goed in te dikken. Kook de pasta gaar en voeg toe aan de saus en roer even door elkaar heen. Serveer de pasta met de kip in reepjes gesneden en strooi wat kaas bovenop.
Reactie plaatsen
Reacties