πŸ‡°πŸ‡· Pajeon

 

Een halve courgette

4 bosuien

1 klein uitje

Een halve zoete aardappel

3 champignons

Optioneel, een jalapeno

Ongeveer 120 gram bloem

Snufje zout

Paar eetlepels water

Zonnebloemolie

 

Dipsaus

2 el sojasaus

1 tl geroosterde sesamzaad

1 tl koreaanse chilivlokken

 

Snijd alle groente, behalve de champignons en de jalapeno (deze snijd je in schijfjes), julienne. Meng met de bloem water en snufje zout.

Verwarm een pan met een el zonnebloemolie en lepel hierin je pannekoekenmengsel. Snijd de champignons in plakjes en druk bovenop je pannenkoek in het beslag.Bak af voor ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur tot de onderkant krokant is en bak dan de andere kant goudbruin en krokant. De dipsaus maak je door de ingredienten daarvoor met elkaar te mengen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.