
2 courgettes
Olijfolie
Paar lepels tomatensaus
2 bolletjes mozarella
Handje geraspte kaas
3 tomaten
Plakjes pepperoni
1 teentje knoflook
1 tl oregano
Snijd de courgette door de lengte in 3 delen zodat je twee delen met schil (bootjes)hebt en 1 middenstuk. Bestrijk ze met olijfolie en grill ze even tot ze wat zachter worden, niet tot ze helemaal zacht en bruin zijn want ze gaan nog even garen in de oven.
Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
Bestrijk de courgette bootjes met een dun laagje tomatensaus, een beetje geraspte kaas bovenop. Snijd de mozarella en tomaat in plakjes en wissel deze om en om af met een plakje pepperoni op de courgette.
Bak ze nu af in de oven voor 10 tot 15 minuten.
Pers het teentje knoflook uit in een laagje olijfolie en doe hierbij de oregano. Bestrijk hiermee je pizzaatjes.
Reactie plaatsen
Reacties