
Wat heb je nodig:
- 1 el olie
- 400 gram rundergehakt
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl komijnpoeder
- 1 el paprikapoeder
- Halve tl chilipoeder (afhankelijk van de gewenste pittigheid)
- 1 tl oregano
- Zout en zwarte peper
- 1 geraspte tomaat of vervangen door 3 el tomatensaus
- 1 blikje mais
- 1 blikje kidneybonen
- Snipper de ui en bak even glazig in de olie, bak dan de geperste knoflook even paar minuten mee en rul dan het gehakt.
- Voeg na een paar minuten de kruiden toe.
- Voeg dan de tomaat of tomatensaus toe en bak tot gehakt bruin is.
- Op het laatst de gezeefde mais en kidneybonen.
Opties voor toppings:
- Creme fraiche
- Geraspte kaas
- Jalapenos
- Rode gesnipperde ui
- Koriander
- Avocado
Reactie plaatsen
Reacties